« Slow Food London October Halloween Market | Main | Slow Food and All that Jazz November market »

Monday, 09 November 2009

Comments

Tom Bonasera

Updated volunteer openings:

Sunday 15th November (show 9.30 - 18.00)

shift 1 - 9.15-12.15 (3 hours)

and

shift 3 - 15.15-18.15 (3 hours)

Tom Bonasera

Volunteer shift slots filling up fast. Only the following two remain:

Saturday 14th November 9.30 - 19.30
shift 1 - 9.15 - 12.45 (3.5 hours)

Sunday 15th November 9.30 - 18.00
shift 1 - 9.15-12.15 (3 hours)

Tom Bonasera

We've had lots of great responses, but we still need volunteers for the following:

Friday 13th November 9.30 - 19.30
shift 2 - 12.45 - 16.15 (3.5 hours)

Saturday 14th November 9.30 - 19.30
shift 1 - 9.15 - 12.45 (3.5 hours)
shift 2 - 12.45-16.15 (3.5 hours)
shift 3 - 16.15 - 19.45 (3.5 hours)

Sunday 15th November 9.30 - 18.00
shift 1 - 9.15-12.15 (3 hours)

The comments to this entry are closed.

flickr treats

  • www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public items from the slow food london group pool. Make your own badge here.